Senil

Men gud! Jag har en blogg ju. Det hade jag helt glömt bort... Tror jag börjar bli senil.

Eftersom konserten varken Tyskland eller Sverige blir av så ska jag ha hyllningsdagar de datumen! På söndag ska jag träffa Atto och Eve, som jag skulle ner till Dortmund med. De vill försöka få mitt hår att se ut som Bills. Tveksamt? Ja... Men men vi skulle åkt ner till Dortmund i söndags och då ska vi bannemej vara tillsammans på söndag.

Kommer bli kul att se hur många flaskor hårsprej som kommer få mitt tjocka hår att stå sådär.
Kan ju tillägga att mitt hår inte är lika långt som på bilden, utan jag bara luras... Klippte av allt slitet och då blev det ungefär till axlarna. Men extensions med clips är min nya kärlek.


-

Insåg just att jag bara fått 4 kommentarer från er till "Debut" inlägget, varav alla är från folk jag känner haha !
Tråkmånsar ;) Ja, ja ni hänger med i alla fall, så jag klagar inte.


Dorran

Idag är det exakt 8 dagar tills jag, Atorina och Eve sätter oss på planet för att resa till Dortmund! Känns helt stört. Lite osäkert med tanke på att Bill är sjuk, men om mina kvinnliga inituationer gör mig rätt så är han på bättringsvägen nu.

Däremot är jag inte det... Sitter helt krasslig framför datorn och kan inte andas. Halsen är svullen och gör ont och snart börjar näsan rinna. Sympatismärtor kanske?

Glad Påsk önskar jag er iaf. Själv firar jag den med släkten som kommer upp hit idag. Blir middag med allihopa sedan åker vi iväg till kyrkan på Påsk-mässa!

Blä

Jag är trött på bloggen.

Humor

Gammal. Men ack en favorit!


Lycka

Lycka är när man hittar CHOKLAD under alla papper på skrivbordet!

Debuten

Har tänkt lite och jag bestämmer mig nog för att lägga upp videon från i lördags ändå! Som sagt är jag världens perfektionist, så jag är väl inte helt nöjd, men med tanke på att det var min första gång ever på scen så tycker jag att jag ändå gjorde rätt hyfsat ifrån mig!

På slutet låter det lite flummigt för dem spelade fel, så jag tvekade lite. Men som Sherry sa till mig innan: det är bättre att du sjunger och det kanske råkar bli fel eller falskt än att du inte sjungar alls och bara är tyst, då blir det mer pinsamt. True that my friend!

Ni får se det Atto filmade för det är bättre ljud på den, men eftersom det var så långt borta så bjuder jag på två bilder från det Sanna filmade. Ser lite plufsig ut kanske haha, men det är för att jag hade en riktigt lös tröja på mig.


405463-23

Här är videon!



Eftersom jag ändå har ett par läsare som hänger med mig skulle det vara jättekul för mig om ni kunde kommentera till detta inlägg ändå. Skulle uppskatta det enormt mycket.

Måndag

Idag är det måndag! Det betyder att på lördag stod jag på första gången i mitt liv på en scen och sjöng. Både Sanna och Atto filmade så jag får förhoppningsvis videona senare ikväll. Atto satt rätt långt bak så man ser inte så bra, men Sanna satt framför mig så jag hoppas hon fått bra bild på det!

På genrepet gick det verkligen åt fanders... Jag skakar verkligen aldrig i händerna, men jag var så nervös att jag inte kunde sjunga ordentligt och hela jag skakade så mycket att en av musiklärarna fick hålla i mig. Japp, en liten fegis är jag nog! Trodde verkligen att jag skulle backa i sista sekunden och inte göra det.

Men när jag gick upp där på scen så kände jag ändå, fast jag var riktigt nervös, typ ett inre lugn.

Uppdaterar KANSKE senare när jag får videona. Om jag vågar!

Donnerstag Abend

Nu sitter jag här och sjunger för fullt och övar inför lördag! Vi får se om jag vågar lägga upp det på bloggen sen, perfektionist som jag är så kommer jag säkert tycka att det gick jättedåligt även om jag ändå vet att det kommer gå bra. Tror jag. Eller? :|

Nu är det bara 17 dagar kvar tills vi åker till Dortmund och tittar på Tokio Hotel Live in Concert! Längtar obeskrivligt mycket. Inte bara för att jag ska få se dem live för första gången i deras hemland, men för att jag kommer ha så grymt kul med dem jag åker ner med. Vi stannar där i 4 dagar och ska försöka hitta Dortmunds Nattliv. Tvivlar på att det existerar haha, men we'll MAKE it a party. ;)

Den första konserten någonsin jag var på var egentligen inte en konsert, utan Tiger Lou's spelning på Debaser i september 2006. Det var verkligen underbart. Här är ett klipp från den spelningen. Blir helt nostalgisk när jag tittar på den.


3 dagar kvar till minidebut

Jag kan inte fatta det. Om 3 dagar står jag på en scen och ska SJUNGA inför folk. För första gången. Jag som är så himla blyg när det gäller det. Är rädd att allt kommer gå åt helvete, men lyckligtvis kommer mina kära kusin vara där som mentalt stöd!

3 DAGAR! Aaaah! Kommer säkert bli så nervös att jag får mega handsvett och mikrofonen glider ur händerna.

 Bjuder på en bild på mig och Kusin Vitamin! Och NEJ jag är absolut inte sådär brun. Det där var efter två veckors semestrande i Södra Frankrike. Nu är jag lika blek som ett vitt A4, ungefär =)

Niinen

Oh, och just det. Hennes arm är inte sådär brun, för er som blir förbryllade... Det är en tjej som är bortklippt ur bild. Muahah.

Man läser det man vill läsa?

Emelie: Vet du vad jag upptäckte nu? Att jag har fått JÄTTEmycket mellanrum därenere. Alltså värsta glipan.
Jag: HAHA VA?
Emelie: Ja, du ska få se imorgon
Jag: Vadå, menar du att du är töjd?!
Emelie: Haha nej! I TÄNDERNA!
Jag: Jahaaaaaaaa.


Emelie har alltså tandställning...
Ibland är det sjukt hur pinsamt det kan bli.


Beachen

Jag längtar verkligen till solen så jag var inne på nelly.se och spanade efter bikinis för ett tag sedan. Då såg jag denna. WOW, den måste jag ha, tänkte jag. Så ser man prislappen. 1000 spänn. Gick in igen nu för att se om den finns kvar och det gör den. Men vill verkligen inte lägga ut 1000 kr på en bikini just nu. Någon som vill donera lite pengar åt mig, kanske? Mariam-fonden. Vi uppskattar ditt bidrag, hur stort eller litet det än är.


Gross!

Uhh, jag fick reda på världens äckligaste sak igår. Jag och Emelie hade en väldigt djup, givande diskussion om var bananflugor kommer ifrån. Kemisk reaktion? Magically appear? Kommer utifrån? Sända från Gud? Ja, frågorna var många...

Men så fick vi svaret av Sorken. Håll i er nu.
Bananflugor lägger sina ägg i den där svarta delen längst ner på bananskalet, och när bananen blir gammal och börjar ruttna så kläcks dem!

UÄÄH. Nu blir det inga bananer för min del på jäääkligt länge.


Överskattad förmåga

Ni vet det där ordspråket allt går med lite övertalning? Eller tja, jag är inte riktigt säker på att det är ett ordspråk. Jag kan ha kommit på det själv.
Hur som helst, igår kom jag på att det inte stämde. Att försöka övertala hela msn listan att byta sitt visningsnamn till Namn+licious gick inte så bra.


msn

Vänskap (ätande) utan gränser

Emelie: I will love you even if you're 300 pounds overweight, cus i'll be there eating with you! Aaaw.. That's love, haha.



Aw. That IS love!


Funkar inte

Jag funderar på om jag ska hitta mig nya kompisar...

emelie. säger:
OCH i natt

emelie. säger:
Drömde jag att jag och elina var typ 23 och drack öl på bryggeriet, men dem hade gjort om. Sen blev vi inlåsta där så vi var tvugna att sova på toaletten medan någon kvinna med ett barn var där och jag höll på somna i drömmen och pratade i sömnen.

emelie. säger:
Börjar tro att jag är lite fucked up, drömmer så sjuka saker.


Börjar tro...? Jag börjar tro att jag vet.


Den sjukaste jag känner

Det måste nog vara Emelie. Hon som sa det om Vilja, Våld och Vaselin. Nyss satte hon på Tokio Hotel - Spring nicht på datorn och vill tydligen att jag ska vara stolt över henne. "Ser du Mariam? Jag lyssnar också på Tokian".

3 sekunder senare, jag skämtar inte... You don't make shit like this up... Så säger hon:

emelie. säger:
haha häromdagen drömde jag om joda!

emelie. säger:
du vet från star wars

emelie. säger:
han hade massa katter och ba " klappa katten you will" med den där rösten haha


No comment.


Counterblog!

Something has been brought to my attention och jag måste helt enkelt adressera det.

Som respons på detta inlägg:
http://redcloudmedia.blogg.se/1204247312_yeeeaaa.html#comment

Nej, Ali. Du kommer inte få "röra tvillingarna" hur mycket du än vill. Dream on.


Något annat

Hm det var någonting annat jag skulle blogga om... Men jag kommer inte ihåg.

Om du har någon aning, please let me know.

Jag är tråkig

Idag har jag inget roligt att berätta.
Sådant är livet ibland. Eller för det mesta.

Eller kan ju berätta att jag solade solarium idag. Är totalt anti-solarium, men vad gör man inte dessa dagar för att vara snygg?

Hursomhelst har min mage blivit totalt neger medan resten av kroppen fortfarande är blek. Det känns som om magen åkt utomlands och lämnat resten av kroppen hemma.

Ah, det var dagens blogginlägg det. Mm.

Vissa saker förvånar

Vet inte, tycker detta är guld värt på något sätt. Diggar Eddie som fan. Och killen till höger vid 02:26 gör det inte tråkigare direkt.


Lite sent

Haha måste dela med mig av ett sms jag fick från mamma kl 23:44.

"Ska du inte sova? Jag vill... Glöm inte att du har skola imorgon. Ps: Sänk din volym"

Haha höjden av lathet? Hon är i rummet brevid men orkar inte komma hit för att säga åt mig. Påminner om när jag är hos pappa och sitter vid msn. Plötsligt blinkar en ruta på datorn och det är pappa som skriver: maten är klar nu, kom till köket.

Så är det. Min familj hänger med i teknologikens svängar serru.


RSS 2.0