Anledning till att jag tittar på Pimp My Ride

Självklart är det Xzibits humor!

Dem har pimpat bilen och killen har fått bl a fått en vattenslang med diamanter på
Killen: Diamonds on my hose, diamonds on my hose
Xzibit: All my hoes got diamonds...




HAHAHA... Humor på toppnivå.


Idealfamiljen

Emelie: Jag kan verkligen se mitt framtida liv
Jag: Mm typ Volvo, Villa och Vovve.
Emelie: Haha, ja dem tre V:na
Efter några sekunders tystnad.
Emelie: Eller Vilja, Våld och Vaselin. Det funkar också.


Pappas flicka

"Här är 20 kronor. Gå och köp dig en jacka eller något."


Aww pappy. I will.


Procrastinate

Vad är det som gör att man aldrig orkar ta tag i saker och ting? Varför låter vi bara allt passera oss förbi medan vi sitter hemma i sängen, framför tv, i soffan och bara suckar?

Jag har i princip levt hela mitt liv efter denna mening: Jag gör det imorgon. Jag skjuter upp allt in till sista sekunden vad det än är, vare sig det gäller att göra sig iordning, läxor, städa, gå ner med CVn....

Ibland känns det som om viljan att förändra någonting inte alltid räcker för att förändra. Jag kan sitta här och vilja hur mycket jag vill, men när jag ska ta tag i det och inte orkar och tankar bara flyter till "Jag gör det imorgon" då är jag tillbaka på, inte ens ruta ett, utan ruta noll. Det har funnits perioder i mitt liv då jag varit väldigt effektiv, jag har varit on top of things, på plats, pushat mig själv, passat alla tider, gjort allt jag ska. Men alltid är det någonting som drar mig tillbaka till det där sunkiga stadet när man bara vill ligga i sängen med laptopen vid sidan om i ett rum som ser ut som om garderoben har exploderat.

Jag har trivts rätt bra i mitt krigszsonliknande rum ett tag, men nu räcker det. Det är dags för förändring. Fast innan jag hinner ta tag i allt så måste jag till stan och inhandla ett par viktiga saker, vilket jag egentligen skulle gjort i måndags...

hm, jag gör det imorgon?

En hungrig flicka är ingen lycklig flicka

Nej... Kan verkligen understryka det nog.




Tror jag får gå och laga lite pyttipanna ändå.

Nej

Jag är hungrig. Det enda som finns att laga är pyttipanna. Efter tre dagar är inte lika gott längre.

Osexiga drömmar

Vaknade just av en helt sjuk dröm. Fast jag å andra sidan har nog aldrig normala drömmar. Vad är ens en normal dröm? Ja, ja hur som helst...

Jag var på konsert där Ashton Kutcher skulle sjunga och dansa. Efter konserten hade Michael Jackson autografsignering och det var jättemycket folk. Jag hade ett collegieblock där jag ville att han skulle signera någonstans och han insisterade på att signera där jag redan hade skrivit massa anteckningar från skolan för att det skulle se coolare ut... Efter mycket om och men så skrev han den tillslut på en tom sida och när vi skulle ta ett foto tillsammans insåg jag att han inte var vit utan hade blivit svart igen och var vid 20 års åldern.

Jag vet inte om jag ska skratta eller bli rädd. Haha... (jo där kom det)


Priceless

I en diskussion om att Georg Bush aldrig skulle låta flygplan åka över Afrika och släppa ner kondomer:

"Fan vad roligt om någon åkte över Sverige och släppte ner kondomer.
Jag skulle gå runt med ett upp och ner vänt paraply" - M


Hemsk kväll

Igår var jag på förlovningsfest och det var den hemskaste kvällen på länge. Det börjar med att vi missar bussen som ska till lokalen och får vänta 30 minuter. I lokalen finns ingen toalett för gästerna och man måste gå på en rutten personaltoa med 4 lås varav inget av dem fungerar. Sedan väntar vi på maten till kl 11 på kvällen. Köttet var segt och kycklingen inte klar. Vi åker hem vid 12, sitter inte på sista tåget hem utan måste gå av i Stockholm C och vänta på nattbuss. Nattbussen åker fel och det tar 20 minuter längre att åka hem. När jag går av ser jag att det börjat regna. Vad är oddsen?

Nej seriöst, vad är oddsen?

Fakta från mig till er

Jag föddes för att äta choklad. Jag kan inte leva utan det. Jag får abstinens. När jag bestämmer mig för att inte äta godis, då äter jag ändå choklad för "det räknas inte som godis...det är choklad". Jag tror jag har ett problem.


Bloggar från sängen

Har ännu inte stigit upp... Jag tittade just igenom bilderna från igår och ser denna jag tog på tårtbiten jag fick. Prinsesstårta med alla Disneys prinsessor! Jag ska lätt också ha Disneytårta på min 19 års dag.


405463-19

Utekväll


Idag firades S 19:e födelsedag med middag och utgång! Very nice I must say. Sitter fortfarande uppe, kom hem för inte så längesedan. Tänkte bjussa på två bilder på mig själv för en gångs skull också. Den första är från nyår och den andra ikväll där jag hade samma klänning fast andra accessoarer och skor. Om ni lutar huvet åt sidan lite och ser hur höga dem där skorna egentligen var så förstår ni nog varför jag kommer gå som en störd människa imorgon. AJ! Men det är ju som dem säger, vill man vara fin så får man lida pin.




405463-19

Årets sanning

Sometimes, no matter how bad things may hurt us...
Letting them go might hurt even more.


Azuzephre

Orka dig

Men åh. Ja, jag vet vad flash är. Jag har alltid på flash på kameran, that's the POINT med förra inlägget. Jag försöker visa hur dålig min mobil är på att ta bilder.

M, du är så jäkla onödig ibland.

Besvikelse

Här är då en av bilderna från igår. Fin va? Min mobil tar så bra bilder.


405463-14

Ser ni mig? =)

Sängdags... Why?

Åh kära peeps, jag kom precis hem från firandet som var en riktigt kul utekväll.

Enda problemet är väl bara att man ska upp halv 7 senare idag... Men jag fixar det, va?

100 dagar

STUD-08 ÄR NI KLARA?
Jajamensan fattas bara!
Och så finns det dem som har
flera tusen dagar kvar
Och så finns det dem som har
HUNDRA DAGAR KVAR!

Fyfan vad vi är bra HEJ!
Fyfan vad vi är bra HEJ!
För vi ska ta studenten
För vi ska ta studenten
För vi ska TA STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Dagarsfirande

Nu bär det av! Idag ska vi fira att det är 100 dagar kvar till studenten.
Egentligen är det 101 dagar idag, men vad fan. Är det lill-lördag så är det ;)

And I'm off!

Sötsugen riktigt illa

Just nu är jag så sötsugen att jag vill ha något som gör att tänderna värker påriktigt. Lite rosa sockervadd skulle inte sitta fel.



Pyttelite skadeglädje

Någon mer än jag som är stressad just nu?

Filosofiarbete
Personligt Arbete - Uppsats rough draft
Geografiprov
Ta igen missade gympalektioner

Allt detta innan torsdag.

On the bright side så slutar hela skolan 12:00 på torsdag och då börjar Sportlovet, ein bisschen tidigare än alla andras. Säger som Bill i denna bild:
Muahahahaha.

Glad

Snart är jag rik

Idag hittade O två kronor på marken som han gav till mig.


Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.
Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Dagens Citat

Patrick: Are they laughing at us?
Spongebob: No, Patrick. They're laughing next to us.


Ahhh, Spongebob. So wise.


Humor


Bad Day

Uhh idag mår jag inte helt prima. Det var 1års jubileum på stället vi var på och det var FÖR mycket folk där. Hela orten var där.  

Jag blev nästan nerslagen av en kvinna i 40 års ålder för jag drog i handtaget när hon hade varit på toan så jävla länge. Höll ju fan på att pissa på mig! Så kommer hon ut och ser mig och en annan kvinna i samma ålder som henne själv och ba: VAD FAN VILL NI?! Jag ba: eehh... Det tog lång tid? med en oskyldig blick. Så ger hon mig världens knuff och jag blev skiträdd. Inte en chans i världen att jag skulle fightas mot den här kärringen! Hennes ögon var stora som bollar, hon måste vart påverkad av någonting som jag antagligen inte kan namnet på. Efter hon knuffade mig sa jag: okej, det är lugnt. Så fortsätter hon skrika och vill slåss. Jag ba: det är okej, det är lugnt. Vi behöver inte bråka. Så gör hon en anstats att slå mig IGEN, och en man och en kvinna kommer och lägger beskyddande händer på mig och säger åt kärringjäveln att gå. Att man beter sig så i den åldern, det är fan pinsamt. Sen var det SNABBT bort från den delen av krogen och mot ungdomarna.

Fast där blev jag iofs bara omkring knuffad på dansgolvet, det kändes som om vi var packade sillar. Var redo att gå långt innan vi gjorde det. Men som tröst drog vi till Statiol vid kvart över 3 och åt. Och jag säger bara, det är väldigt svårt att  få 5 pers som står på Statoil och vägrar sluta skrika "ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄKTS MÄN" att vara tysta hah. Min korv med mos vad god i alla fall.

Fast vet ni? Den här bilden hjälper på dem flesta dagar man inte mår så toppen.
Alla dagar faktiskt.






Och ah, jag glömde nämna att jag fick spolarvätska i ögat igår också. Men whatever, atleast my siamese brother isn't gay....

Fest eller Melodifestival?

Mih, jag tror det blir fest faktiskt. Idag ska P fira sin 19:e födelsedag med utgång.

Min present skulle då vara att bjuda på dricka hela kvällen, men sedan insåg jag att hon är typ den enda som har körkort och möjligt blir kvällens nyktra förare... Hm, dilemma. Vad sägs som ett paket Mercichoklad? Liksom, "Merci my little way of saying thanks, merci for being you..." Själv tycker jag det är genialt.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara. Annars brukar dessa skor pigga upp kvällen hur den än går, så japp, the stripper shoes are on for this weekend too!                                                        



405463-12

Vidarerapport

Bara för att M inte ska börja gråta... Ja, jag är fortfarande vaken.

Dagens första rapport

M säger: Har du bloggat om att du har vaknat än?
Mariam säger: haha nej
Mariam säger: jag kan ju inte blogga bara för ATT blogga.  Det måste vara lite substans också.
M säger: Men shit mariam
M säger: världen måste veta
 


FINE!
Gott folk, jag är vaken.

Aktivitetshelg på skolan

Imorgon är det aktivitetshelg på skolan a.k.a friluftsdag. Varför jag inte ska följa med? Jo, för att inte bara igår utan ungefär hela veckan har detta varit min frukost lunch och middag.

405463-11 


Och just ja, idag var detta efterrätt.




Simhall-08? I think not!

Roligt eller bara sent? I can't tell

At the Barbershop

A little girl goes to the barber shop with her father.

She stands next to the barber chair, eating a muffin while her dad gets his haircut.

The barber smiles at her and says:

"-Sweetheart, you're gonna get hair on your muffin"

"-I know," she replies. "-I'm gonna get tits too"







.........HAHAHAHAH..


Wow

Har varit en sjukling hela veckan förutom igår då jag var tvungen att hjälpa till i skolan med Alla Hjärtans Dag ståhejet. Det verkade vara lyckat iaf! Teatern vi hyrt in var riktigt roande och grymma på att improvisera.

Mitt i veckans fortsatta sängliggande tog jag mig tid idag och drog ner en sväng till Arlanda Gymnasiet där mina kompisar hade en show i syfte att uppmärksamma AIDS samt samla in pengar dem kommer donera. FAN VAD GRYMT säger jag bara! Skitgrymma danser och alla var så himla duktiga. Och kära vän S sjöng Whitney Houstion - I Will Always love you som fick känsliga mig att nästan gråta.

När jag såg alla stå där på scenen och sjunga och dansa och helt enkelt PERFORM, så har jag insett en sak. Det är det jag vill göra med mitt liv. Stå på scenen och insperera.



405463-8

Funny Shidd

Helt klart i min hittils top 2 av Dramatic Moments!

Dramatic Chipmunk


Och den nyupptäckta Dramatic Lemur!

Får man drömma?



Mic

Eller vågar jag ens drömma?

Sia

En riktigt stark och vacker låt. Hon sjunger med sådan sårbarhet i rösten... Jag får rysningar i kroppen varenda gång jag lyssnar på den. Sia är min nya favorit.

Breathe me

RSS 2.0